Концерт за децата на фондацията
Концерт за децата на фондацията
На 23 май някои от най-добрите треньори, както и приятели на Гейм Спорт Център ще се съберат на една сцена, обединени от благородна и значима кауза - подкрепа за Децата на фондация "Александър Русев". Музика, танци и много настроение ще завладеят публиката в зала "Филхармония" в Дом на културата.

Архитектурно-строителна работилница за деца

Детски модерен балет „Гейм”, Бели денс, Суинг танци, Zumba, Strong by Zumba, Steel Combat ще бъдат представени. Специално участие в концерта ще вземат The Center Crew Madhouse, Клуб по спортни танци „Фламинго 98”, класически балет - Полина Кинова, Салса клуб „Фламинго”, ФТС „ЗОРА” ,мажоретен състав "Генезис".

Наградиха отличените автори в Националния конкурс за къс разказ „Мостове“

23 май, Дом на Културата от 19:30 часа. Билетите за благотворителния концерт могат да бъдат закупени предварително на рецепцията на Гейм Спорт Център, соларно студио Casa del Sol , както и на място в деня на събитието.

Цена от 10 лв. Всички събрани средства от благотворителния концерт ще бъдат дарени за изграждането на на рехабилитационен център с басейн за деца с двигателни затруднения към фондация „Александър Русев”