/ DarikNews.bg
Четирима души пострадаха при катастрофи в Русенско, съобщиха от полицията.

18-годишен младеж пострада при катастрофа в Русе

На 1 септември на главния път І-5, в района на километър 58+900, е възникнало пътен инцидент с лек автомобил „Хюндай", с румънска регистрация, като при движение в посока към Русе, водачът не съобразява скоростта си с пътните условия и автомобилът се блъска се в мантинела и се преобръща извън пътя.

Трима души пострадаха при катастрофи в Русенско

При произшествието, е леко ранена пътничка на задната седалка. Тя е била прегледана в болница в Русе, след което освободена за домашно лечение с натъртване на гърдите. 

Три жени са в болница след тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла

Отново на 1 септември, на кръстовището на пътя Русе-Варна с пътя за русенския кв. 'Средна кула", е станала катастрофа между две коли. Лек автомобил „Форд“, управляван от 64-годишен мъж, е навлязъл в кръстовището от пътя за Кулата, при което е бил блъснат от товарен автомобил „Пежо“ с 56-годишен водач, движещ се по пътя с предимство.

Шофьор е с опасност за живота след катастрофа в Русе

Пострадали са шофьорът на Пежото - с порезна рана на дясната китка, водачът на Форда - с натъртване на гърдите; и пътничка от леката кола - с фрактура на глезен. Екип на пътна полиция е изяснявал и документирал инцидента. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.