/ Dariknews.bg, архив
Трима души пострадаха при катастрофи в Русенско, съобщиха от полицията. Пътните инциденти са станали на 28 август.

Катастрофа на пътя Бяла-Попово, движението е затруднено

По второкласен път - 51, в землището на село Лом черковна, е станала катастрофа между два леки автомобила. Установено е, че катастрофата е станала след като "Шкода", управлявана от 25-годишен мъж, при движение в посока Попово-Бяла, настига друг лек автомобил и за да избегне удар в него, свива рязко вляво, навлизайки в лентата за насрещно движение, където се е блъска в лек автомобил „Сузуки“, с водач на 39 г.

Три жени са в болница след тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла

При инцидента е пострадал пътник от Сузукито. След медицински преглед, му е установена фрактура на челюстта.

Камион се обърна на пътя Русе-Бяла, движението е затруднено

При друг случай - неправоспособен шофьор на БМВ е катастрофирал по пътя Ветово - село Семерджиево. Произшествието е възникнало в района на километър 30, където 18-годишният шофьор, е загубил контрол над превозното средство, при което се е блъснал в земен скат с храстовидна растителност, след което колата се е обърнала по таван.

Автобус, камион и микробус се удариха на изхода на Русе, има загинал (ВИДЕО)


18-годишният младеж е пострадал - с охлузни рани на гръдният кош, врата и главата. Пробата му за алкохол е била отрицателна.

Трима души пострадаха тежко при катастрофа край Русе

От полицията съобщават и за още един пътен инцидент - шофьор на товарен автомобил, също е пострадал при катастрофа по-рано през деня по пътя Русе-Силистра.

Трима ранени след челен удар между две коли на пътя Русе-Бяла (ВИДЕО)


Товарен автомобил с марка „Ивеко“, управляван от 43-годишен мъж, при движение с несъобразена скорост се е блъснал в задната част на аварирал в дясна пътна лента влекач „ДАФ“ с прикачено полуремарке. Пострадалият е отказал хоспитализация в болница.