/ Община Разград
Заместник-кметът на Община Разград Милена Орешкова откри пролетния дял на 11-тото издание на Ученическа волейболна лига, съобщиха от Общината.

Община Разград

Състезанието се организира от спортен клуб „Спорт за всички-Разград“ с ръководител Здравко Душков с партньорството на Регионалното управление на образованието и със съдействието на Община Разград.

Голям интерес предизвика публичното обсъждане на бюджет 2020 г. в Разград (СНИМКИ)

Срещите между десетте отбора от разградски гимназии се играят в залата на НПТГ “Шандор Петьофи“-Разград. В приветствието си към участниците в надпреварата заместник-кметът Милена Орешкова изрази подкрепата на ръководството на Община Разград към организаторите на подобни събития, които ангажират младежите с полезни за тяхното здраве и развитие дейности.

Община Разград

Тя пожела на младите волейболисти спортсменска игра и победа за най-добрите, след което би първия начален удар от една от срещите.

Община Разград

Гости на официалното откриване на пролетния дял на Ученическата волейболна лига бяха и директорът на НПТГ“Шандор Петьофи“ Нешка Христова и Валери Бойчев - главен експерт „Спорт“ в Община Разград.