Преглед на регионалния печат на 25.02.2013 г.
Преглед на регионалния печат на 25.02.2013 г. / netinfo

И днес протестите са водеща тема в разградските вестници. „Над 600 шестваха в Разград срещу монополите и мизерията“ – е водещото заглавие в „Екип 7“. „Ученици на бунт срещу монополите: „Евтин ток!“ – е заглавието в „Гледища Днес“. „Младите поведоха протестите“ – пише пък „Лудогорски вестник“. Разград, Исперих и Кубрат се вдигнаха вчера, Разград продължава и в сряда.

Останалите теми в местната преса днес:

„Оневиниха учителката за чорапа в устата на дете“ – съобщава „Екип 7“ на стр. 3. Палавникът пък има предписание да ходи на психолог. „Хората са на  улицата заради отвратителното управление на Бойко Борисов“ – интервю с това заглавие публикува „Екип 7“. То е с бившия депутат от СДС, сега общински съветник Никола Николов.

„Митрополит Неофит стана патриарх“ – пише на първа страница „Гледища Днес“. Не е чудно – единствен той има нужната харизма и достойнство за поста, винаги е бил упование за вярващите – е коментарът в статията. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Исперихски вести“. В нея водещото заглавие е „140 година жива идея за свобода“, статията е посветена на отбелязването в Исперих на годишнината от обесването на Васил Левски.

„Верни фенове с аплодисменти посрещнаха шампионите в Разград“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“. Първата тренировка на „Гнездо на орли“ през тази година бе наблюдавана от малки и големи – разказва статията. „Дулинко е тук, ние къде сме?“ – под това заглавие „Лудогорски вестник“ разказва за творческата среща с поета, писател и журналист Дулинко Дулев.