ППМГ има бал
ППМГ има бал / Радка Минчева
ППМГ“Акад. Никола Обрешков“-Разград изпрати 43-ия си випуск тази вечер.
96-те момичета и момчета, които завършват елитното школо тази година, спазиха традицията да напишат на балони мечтите си и да ги пуснат в небето едновременно. Повечето си пожелаха да са здрави и да постигнат желаните успехи.
Не ни забравяйте, училището винаги ще съществува, помагайте, когато се налага, ние винаги ще мислим за вас – обърна се към абитуриентите директорът на ППМГ Мануел Василев. Той благодари както на зрелостниците, така и на родителите им, че са направили своя избор преди 5 години да учат в ППМГ, изрази увереност, че резултатите от матурите, на които абитуриентите се явиха преди дни, ще покажат отново, че Математическата гимназия е най-доброто училище в област Разград.
Музикален поздрав към завършващите отправиха Петя Ризова и Мартин Пенев, а Иван Гайдаров за последен път като ученик изпълни Химна на ППМГ.
Мануел Василев плисна менче, за да им върви като по вода на младите хора, след което те по червена пътека тръгнаха към джиповете, кабрио и марковите автомобили, които в шумна колона ги откараха към ресторант „Папараци“, където е балната им вечер. 

ППМГ има бал
netinfo

ППМГ има бал
netinfo

ППМГ има бал
netinfo

ППМГ има бал
netinfo

ППМГ има бал
netinfo

ППМГ има бал
netinfo