Сигнал за бомба намали работното време на съда в Разград
Сигнал за бомба намали работното време на съда в Разград / Радка Минчева
Условна присъда и 800 лева глоба получи водач без книжка, опитал се да подкупи полицаи от Исперих. На 22 юли 35-годишен мъж от село Старо Оряхово бил спрян за проверка по време на специализирана операция с акцент към недопускане управлението на МПС след употреба на алкохол, упойващи вещества и неправоспособни водачи.

71-годишният дядо, опитал да подкупи исперихски полицаи, отива на съд

Служители на пътна полиция при Районното управление в Исперих проверили Форд-"Торнео", управляван мъжа, който се е оказал и криминално проявен.

Златен пръстен за рушвет предложи шофьор без книжка на катаджии

В хода на проверката е установено че, водачът няма книжка. За да не му напишат акт, мъжът предложил подкуп - 460 лева като оставил парите на предна пасажерска седалка на служебен автомобил Опел-"Астра“.
 

Водач без книжка опита да „почерпи“ с 460 лева катаджии


Той бил задържан и съден. Разградският окръжен съд е определил наказание от лишаване от свобода  за  срок  от 1 година  и 4 месеца, за  изпитателен срок  от 3 години, както и глоба от 800 лева. 

Предметът на престъплението - парите от подкупа - се отнемат в полза на Държавата. Присъдата може да се обжалва и протестира пред Апелативен съд - гр.Варна .

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари