полиция
полиция / МВР
Четирима нарушители на Закона за движение по пътищата засякоха служители на реда по пътищата в Разградско през последните дни – съобщават от ОДМВР-Разград„
На 19 октомври около 15 часа при извършена полицейска проверка в кубратското село Беловец е засечен пиян шофьор. 58-годишният И.С. управлявал собствения си „Сеат Ибиса“ след употреба на алкохол с концентрация 1,32 промила. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в РУ-Кубрат.
Автомобил „Мерцедес“ без регистрационни табели е спрян в 00.30 часа на 20 октомври в исперихското село Лъвино. 47-годишният мъж зад волана, С.Н. от селото, се оказал неправоспособен. Пробата му с дрегер отчела 1,87 промила алкохол. Задържан е за 24 часа в РУ-Исперих.
Лек автомобил „БМВ“ е спрян около 1.20 часа на 20 октомври в Разград. В хода на проверката е установено, че 22-годишният водач, Д.Д. от Разград, шофира след употреба на наркотични вещества. Пробата с „Drug check“ реагирала положително на амфетамин и метаамфетамин..
23-годишен водач е спрян за проверка около 4.40 часа на 21 октомври в Разград. Установено е, че Д.Ю. управлява „Сеат Леон“ с 1,59 промила алкохол. Задържан е в сградата на РУ-Разград.
И по четирите случая са образувани бързи производства.