Пловдивчани в листата на АБВ за евроизборите
Пловдивчани в листата на АБВ за евроизборите / karlovo-online.com
Пловдивчани в листата на АБВ за евроизборите
71337
Пловдивчани в листата на АБВ за евроизборите
  • Пловдивчани в листата на АБВ за евроизборите

Ще има пловдивчани в листата на АБВ , заяви в интервю за Дарик радио Нина Найденова от регионалната структура  на формацията на Георги Първанов в Пловдив. Тя призна, че ще приеме с удоволствие и лична  покана да участва в листата на АБВ за евроизборите.

Всеки ден има пловдивчани, които ми звънят и искат да подкрепят АБВ, каза още Найденова. Основните приливни вълни  към регионалнате структура в Пловдив са от млади хора и активни на средна възраст, които искат да останат в България.

За мен политиката не е самоцел и няма проблем между  мен и баща ми – всеки си е избрал неговия политически път и уважаваме взаимно решенията си , обясни  Нина Найденова. Тя напусна редиците на БСП преди дни, което предизивка доста коментари по отношение на бившия червен кмет на Карлово Наден Найденов. Найденова потвърди още , че АБВ вече има изграден гръбнак на структурите, както в града, така и в областта, но те нямат нищо общо с традиционните партийни организации. Залагаме на хора по места, които имат различни политически нагласи, но познават проблемите и искат да работят за стратегическия проект на АБВ, обясни тя.

Според Найденова, спад в доверието към АБВ няма. "Искам да видя на светло приходите на социологическите агенции и да разберем всички кой им плаща, за да публикуват тези резултати", коментира Найденова изнесениете данни, че през последния месец доверието към АБВ е спаданало почти с 50 % (от 6,1% на 3,2% ).

 

Найденова отказа да прогноизира колко пловдивчани ще подкрепят листата на АБВ на предстоящите евроизбори.