/ DarikNews.bg
57-годишен мъж от смолянското село Стража издъхнал на място, след като паднал по вътрешни стълби на ресторант в Пампорово. Инцидентът е станал тази нощ около 01.20 часа, когато е  подаден сигнал на 112, съобщават от пресцентъра на полицията в Смолян.

Малко преди да се строполи, мъжът бил в компания на още няколко човека, като се черпили. След като приключили с раздумката, 57-годишният мъж тръгнал да се прибира, като малко след това се чул тропотът от падането му. Веднага след това 27-годишната управителка на търговския обект е подала сигнала.
 
Дете загина, поразено от волтова дъга

По предварителна информация, става въпрос за нещастен случай, като аутопсията ще даде точен отговор за причината за настъпилата смърт. Според свидетелски показания човекът не е бил пиян. Възможно е и да му е прилошало.

Според съобщението на полицията, мъжът е бил гост в търговския обект. Според разкази на хора от Стража 57-годишният мъж дълги години работил като готвач в курорта Пампорово, семеен е с двама сина, като вчера преди нещастния инцидент в болница по спешност е била приета жена му.
 
При извършения оглед първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Тялото е транспортирано в МБАЛ-Смолян за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство, се казва още в съобщението на полицията.