/ Thinkstock/Getty Images
Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона
Предприети са всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасността на движението във връзка с мача между ПФК "Ботев"-Пловдив и ПФК "ЦСКА - София", съобщават от пловдивската полиция.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицаите ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. 

От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване, феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи.

Засилени мерки за сигурност заради дербито между ПФК „Локомотив“ и ПФК „Ботев“

По този повод във времевия период от 16.00 часа до 21:00 часа, е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по ул. "Коматевско шосе" и по ул. "Захаридово", в отсечката до кръстовището с ул. "Драговец".

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение, служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите.

Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител.

Футболната среща ще се играе от 17:30 часа на стадиона на спортен комплекс "Ботев 1912" в квартал "Коматево".