Луиза Тодорова
Луиза Тодорова / netinfo
Стартира дарителска кампания за Луиза Георгиева Тодорова, инициирана по спешност от най-близките ѝ приятели с огромното желание да помогнат в набирането на средства за бърза и адекватна помощ в борбата ѝ с коварната болест.

Луиза е само на 46 години, архитект по професия и майка на абитуриентка. Като професионалист има редица реализирани проекти в България. Специализира допълнително като йога преподавател към Националната спортна академия и в свободното време е инструктор в първия йога клуб в Карлово, който открива през 2015 г.

За съжаление през февруари 2016 година след няколко внезапни неразположения е открит тумор в мозъка ѝ е направена спешна операция и по преценка на лекарите - успешна. Състоянието ѝ бързо се подобрява, но преди месец при контролен преглед е открит нов тумор, който нараства бързо и хирурзите в България отказват да я оперират.

Луиза Тодорова сметка
netinfo

Единственото решение е спешно лечение в Турция или в Германия, тъй като в България няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в нейния случай. За Луиза и семейството това е финансово непосилно – необходимата сума е 50000 евро.

Всеки, който има желание да помогне и може да дари известна сума, може да го направи на Дарителската сметка  на името на Луиза Георгиева Тодорова:

IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF.


Пловдивски Културен Институт вече обяви БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ за набиране на средства в подкрепа на Луиза Тодорова. Всички средства от провежданите редовни класове до 31 март ще бъдат дарени за лечението на Луиза. На Рецепцията в Пловдивски Културен Институт е поставена и дарителска кутия. 

Ето какво написа преди дни Луиза в личния си профил във Фейсбук:
 

Здравейте приятели, близки, познати, непознати. Голяма част ме познавате- лично, отлично, малко, различно, други-не. На...

Публикувахте от Luiza Todorova в 22 март 2017 г.