В Славяново искат треньор за клуба по борба
В Славяново искат треньор за клуба по борба / archiv.DarikNews

Общинските съветници от ПП ГЕРБ Владислав Николов, Любка Костова, Мартин Митев и Даниела Гонкова се срещнаха с жители на град Славяново на 18 януари 2013 г. на разкритата приемна.

В Славяново искат треньор за клуба по борба
netinfo

Жителите на Славяново споделиха, че са изключително доволни от ремонта на пътя от разклона на централния път Плевен - Русе към града. Този ремонт е чакан от години. Те споделиха обаче, че е време единственият град освен Плевен в общината да бъде включен в програма за водоснабдяване и канализация, тъй като това е основен проблем.

Успокоението сред събралите се славяновчани в залата на кметството дойде, когато общинските съветници обясниха за проекта за водния цикъл, по който се работи и че през следващия програмен период се предвижда подобряване на водоснабдаването и изграждане на канализационна мрежа в Славяново.

От спортния клуб по борба поискаха разкиване на една щатна треньорска бройка и по-добро финансиране, за пълноценна подготовка на младите спортисти, които са спечелили досега над 30 медала в различни състезания в страната и чужбина. Клубът е основна банка за млади борци на Спортното училище в Плевен.

Общинските съветници препоръчаха да бъде направено предложение до Общински съвет - Плевен, за да бъде представено и разгледано на предстоящото заседание на комисията по образование, спорт и младежки дейности.