/ touch the raynbow
Конкурсът "Спортувай с послание" към проекта на асоциация "Докосни дъгата" с председател д-р Денислава Ангелова и Министерството на младежта и спорта: "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г.. привлича все по-голям интерес.

sportuvaj
touch the raynbow


20 дни след старта на кампанията, в нея, със свои снимки и послания се включиха ученици от София, Плевен, Разград, Силистра, Габрово, Бургас, Кърджали, Русе. Смолян и други. Мисията на инициативата е да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябва да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота.
 
Представиха напредъка по проект "Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен"

В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст от 15 до 19 години,
като условието е да бъде направена снимка, подчинена на темата спорт и към нея участникът да напише своето послание. Снимката с послание може да бъде изпратена на лично съобщение до фейсбук страницата на "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" или на email: dokosnidugata@gmail.com, като към нея трябва да напишете името и годините си, както и училището, в което учите. Вашата снимка с послание ще бъде качена веднага на страницата на проекта във Фейсбук, след което вие ще можете допълнително да си я популяризирате.
 
Петимата ученици, чиито снимки с послания съберат най-много харесвания, ще бъдат наградени на специална церемония в Министерството на младежта и спорта през септември. Крайният срок за изпращане на снимките е до 23:59 ч. на 30 август.
 
През следващите седмици със свои послания кампанията ще подкрепят и някои от най-успелите български спортисти.