Петър Керемедчиев: В кметския си мандат ще бъда зависим само от гражданите на Плевен
Петър Керемедчиев: В кметския си мандат ще бъда зависим само от гражданите на Плевен / netinfo
Листата с кандидати за общински съветници представи днес пред медиите кандидатът за кмет д-р Петър Керемедчиев. „За мен е чест, че тези хора ми повярваха, подкрепиха ме и се съгласиха в следващия мандат заедно да работим и защитаваме интересите на жителите на общината.”- каза д-р Керемедчиев.

Кандидатите за общински съветници от тази листа не са в нея заради партийни заслуги, а заради името и авторитета си, които години наред са градили в Плевен.

Според д-р Венцислав Грозев, който е четвърти в листата, в годините д-р Керемедчиев е доказал диалогичност и коректност в работата си и има качествата на действен и отговорен управленец. Подобно мниние изрази и дргият лекар в листата д-р Добри Добрев. Първите две места в листата са за представителите на учителското съсловие Емилия Стоянова и Александър Домусчиев. Занаятчийската камара също има представител- Милена Йотова – председател на регионалното сдружение на фризьорите. Иво Войников и Борис Борис са представителите на бизнеса. В листата са още Даниела Накова – зооинженер, Николай Цингаров – специалист национална сигурност, Мирослав Буковски – икономист, Димитър Несторов – инженер.

„Ако спечеля доверието на плевенчани в кметския си мандат няма да бъда зависим от политически партии, а от самите граждани.” - завърши д-р Керемедчиев