/ ОД на МВР-Плевен
На 9 и на 10 април в Плевен се проведе традиционният турнир по стрелба с пистолет в памет на Величко Величков. Майсторството си на стрелбището показаха 20 отбора от различни структурни подразделения на МВР.  

ОД на МВР-Плевен


С високи резултати за първото място се пребори отборът на ОД на МВР-Плевен в комплексното класиране, Академия на МВР е на второ място, а ОД на МВР-Пазарджик е на трето.  Оборът на ОД на МВР-Пазарджик при жените е на първо място.

Стрелците от СОБТ са първи в надпреварата при мъжете. Индивидуално при дамите, с най-добро представяне е Мария Ботева, а при мъжете Динко Терзийски от СОБТ. Финалът на съревнованието направи заместник директорът на Областна дирекция на МВР в Плевен, който връчи на победителите медали, купи и грамоти.

ОД на МВР-Плевен


„Изказвам благодарност на организаторите, които доказаха и този път висок професионализъм. Пожелавам на всички участници достойно представяне и на бъдещи състезания. Очакваме Ви отново в Плевен и на други спортни инициативи! Пожелавам през годината здраве, оптимизъм, воля за победа и реализация и бъдещи спортни успехи!“, каза в заключителното си слово директорът.

Турнирът се провежда за 25-та поредна година в Плевен.