От ГЕРБ зарязаха в Ясен заедно с жителите на селото
От ГЕРБ зарязаха в Ясен заедно с жителите на селото / dariknews.archive

Да бъде берекетна годината пожела, зарязвайки лозето в Ясен, народният представител от ГЕРБ Владислав Николов. „Ние сме тук, заедно с вас.

"Не празнуваме в града, на плочките или сред десетина отбрани партийни функционери, не празнуваме в други общини, а заедно с хората в селата на нашата община, защото вие сте нашата обич и вдъхновение.", каза народният представител Владислав Николов. Той заедно с кмета на Плевен проф. Димитър Стойков, председателя на общинския съвет Дарин Ангелов и общинският съветник от ГЕРБ Даниела Гонкова споделиха празника с жителите на най-голямото село на територията на Община Плевен.

Гостите бяха посрещнати от Генади Динков, който е начело на местната организация на ГЕРБ. Спазена бе традицията и след като свещеникът отслужи водосвет и благослови лозето, стопаните и гостите зарязаха лозето. Те поляха лозницата с червено вино и пожелаха тази есен всички лозя в Ясен да натежат от грозде сладко и ароматно, та да стане виното качествено и вкусно.

Проф. Стойков поздрави хората за празника, а народният представител Владислав Николов ги изненада с новината за екскурзия до парламента, където хората да видят как минава един парламентарен ден, как работят депутатите и къде се вземат всички важни решения в държавата.