Наградиха служители на ОУ ПБЗН за професионалния им празник
Наградиха служители на ОУ ПБЗН за професионалния им празник / oupbzn.pl

По случай празника на служителите от Главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР - 14 септември, за проявена инициативност, поситгнати високи резултати при изпъленние на задълженията са наградени 14 служители.

Това стана на тържествено заседание на 13 септември на което присъстваха огнеборци от Плевенските структури на "Пожарна безопасност и защита на населението" и ветерани.

От министъра на вътрешните работи с "Писмена похвала" е награден главен инспектор Станислав М. Атанасов - началник на сектор „Пожарогасене и спасителна дейност" при Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен.

От главния секретар на МВР с "Писмена похвала" са наградени главен инспектор Симеон Д. Симеонов - Началник на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" II степен - Кнежа и инспектор Христо И. Даковски - инструктор V степен в група „Държавен противопожарен контрол, планиране и превантивна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен,

Седем служители са наградени от директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението"- МВР с "Писмена похвала".

Това са главен инспектор Костадин Б.Ванков - началник на сектор "Планиране, превантивна дейност и контрол", категория В, инспектор Пламен М. Марков - инструктор ІV степен в група „Оперативен център", главен пожарникар Пламен И. Кръстев - старши пожарникар в „Пожарогасене и спасителна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" - Белене, главен пожарникар Стоян Х. Андреев - командир на екип в група „Пожарогасене и спасителна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен, главен пожарникар Марио Б. Маринов - началник на дежурна смяна в "Пожарогасене и спасителна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" - Левски, главен пожарникар Милен Й. Нелковски - водач на специален автомобил І степен, той и пожарникар в група „Пожарогасене и спасителна дейност" на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен, сътрудник Веселин М. Минчев - техник (автомонтьор) в „Логистика".

Наградиха служители на ОУ ПБЗН за професионалния им празник
netinfo

От заместник-директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР с "Писмена похвала" са наградени още четирима служители:
Главен инспектор Ценко Х. Цачев - Началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" III степен - Гулянци, пожарникар Ивайло И. Йорданов - водач на специален автомобил І степен, той и пожарникар в „Пожарогасене и спасителна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението"-Червен бряг, главен пожарникар Бойко Т. Савов - водач на специален автомобил І степен, той е и пожарникар в „Пожарогасене и спасителна дейност" на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението" - Никопол, спасител Бойко И. Димитров - старши спасител в група „Спасителна дейност" на сектор „Пожарогасене и спасителна дейност".

Наградите бяха връчени от Комисар Емил Маринов - директор на ОУ"Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен