Ловешко сдружение събира младежите на празник
Ловешко сдружение събира младежите на празник / netinfo

Ден на младежта в Ловеч организира сдружение „Екомисия 21 век”. Ще участват младежи от Ловеч и региона, доброволци от Ресурсен доброволчески център на сдружение “Екомисия 21 век”, Регионална библиотека “Проф. Беню Цонев”, младежка брейк формация към Общинския детски комплекс и др.

Предвидено е да се направи анкета на младежи от техни връстници по важни за младежката общност теми, предложения и идеи. Ще бъде поставено платно, на което хората ще записват и отправят своите послания към младите хора. Ще има и АРТ ателие за най-малките ловчалии. На специална маса ще бъдат осигурени материали - гипсови фигурки за оцветяване, материали за изработка на гердани, украса на балони с рекламно послание. Помощ при изработката на предметите ще оказват младежи-доброволци. Предвидено е да има и шатра с материали на участващите организации.

Събитието ще бъде съпроводено с акция по пешеходната зона на града - разпространение на листовки, осигурени от ДАМС и флаери, подготвени от сдружение “Екомисия 21 век”, доброволци ще интервюират младежи, ще има и атрактивни денс изпълнения на младежка брейк формация.

Празникът започва днес на площад “Екзарх Йосиф” от 17.00 часа.