Къде да пратим детето през ваканцията?
Къде да пратим детето през ваканцията? / netinfo

На прага на лятото сме, очакват ни отпуски, слънце, море, почивки, а за децата – ваканция. Това обаче може да се окаже и голям проблем за родителите, които няма къде да изпратят децата и няма на кого да ги оставят. На помощ и тази година идват Летните ваканционни дни в Центъра за работа с деца, които стартират на 16 юни.

Всеки ден от 10.00 до 12.30 часа там ще се провеждат различни занимания, които ще разнообразяват малчуганите, ще ги обогатяват със знания и умения и не на последно място ще облекчат родителите. И тази година в заниманията са предвидени различни игри на открито и клубове по интереси. Ще има занимания по приложно изкуство, живопис, музикален калейдоскоп, шахмат, конструиране и компютърен клуб.

Новото през тази година са уроците по народни танци, които ще се провеждат извън сградата на открито, разкри директорката на ЦРД Йорданка Крумова. Един от най-предпочитаните и най-активните клубове е този по приложно изкуство на Вяра Савова. И тази година амбициозната ръководителка е замислила щури и доста забавни задачки за децата, които решат да участват в него.

Какви са те...в прикачения звуков файл

Заниманията ще продължат 3 седмици до 4 юли, а в края са предвидени заключителни игри и състезания.