Звездите на Бузлуджа уважиха клуба си. Треньорски рокади през 2012 г.
Звездите на Бузлуджа уважиха клуба си. Треньорски рокади през 2012 г. / Влади Владимиров

Футболистите от школата на ФК "Бузлуджа" си направиха приятелски срещи на игрището на градския плаж. С най- голям интерес се очакваше традиционния вече мач- "Звезди" срещу настоящи играчи. Преди тях, разделени на два отбора се конкурираха децата от подготвителните групи.

В родни си град за празниците са: Радослав Димитров  и Ивелин Георгиев от "Векта"; Денислав Мицаков, Виктор Мицаков и Емануел Лазаров от "Литекс"; Олег Димитров ЦСКА; Ясен Деянов, Димитър Барбулов, Георги Василев и Цветелин Николов от "Пирин"; Радослав Велинов от "Ботев"- Пловдив. Отсъства само Владислав Мисяк от "Левски".

Звездите на "Бузлуджа" уважиха клуба си. Треньорски рокади през 2012 г.
netinfo

Звездите победиха с 4:2 но не се сбъднаха заканите им преди мача, че успеха ще е с голяма разлика. Резултата откри Ивелин Георгиев и полувремето завърши при 1:0. Едислав Сребранов изравни, но Олег Димитров се разписа за 2:1. Голмайсторът на детския тим на "Бузлуджа" Любослав Александров изравни-2:2. Димитър Барбулов и Ясен Деянов от дузпа оформиха крайното 4:2, на дъждовното, английско време.

Звездите на "Бузлуджа" уважиха клуба си. Треньорски рокади през 2012 г.
netinfo

До дни, предстои тържеството за награждаване на най- добрите футболисти на клуба.

Във ФК "Бузлуджа" ще има промени през 2012 година, но той ще запази досегашната си политика. Няма да има обединение, каквито планове имаше, каза пред Дарик президентът Илчо Велинов. / Интервю с него очаквайте в "На старт" в понеделник /

"Разделяме се с някои от треньорите- Пламен Петров и Николай Николов, както и със Светли Горчев. Те избраха друг път и клуб, и аз им пожелавам успех. Такава все пак е треньорската работа. В "Бузлуджа" след Нова година ще започнат работа нови треньори, познати и добри специалисти. Подготовката ще подновим на 10- ти януари", заяви Велинов. Така той окончателно отхвърли варианта за обединение с ФК "Кюстендил", каквото желание е имал спонсор.

Звездите на "Бузлуджа" уважиха клуба си. Треньорски рокади през 2012 г.
netinfo

"Това за което сме се трудили 6 години искам да остане, а не да се размие. Ако се появят хора, които искат да направят силен футбол в Кюстендил за тях трябва да е важно всичко направено досега. Не е лесно да се управлява клуб и да се намерят подходящите треньори", заключи Илчо Велинов.