Запознайте се с българската търсачка Napred.BG
Запознайте се с българската търсачка Napred.BG / Личен архив

Новините на Дарик- Кюстендил вече са част от резултатите на новата българска интернет търсачка www.napred.bg.

Създадена по нов алгоритъм, тя предлага по- добри резултати при търсене на информация в интернет. Това е особено валидно при локално търсене, тъй като с помощта на редактори се представят по-точни и неманипулирани данни.

Napred.BG е чисто български продукт, специално създаден да подобри намирането на информация в българския интернет. Така, когато търсите информация от Кюстендил, Дупница и региона ще можете да го направите лесно с тази българска интернет търсачка.

Повече от 70 000 хиляди от най-използваните думи и фрази в българското интернет пространство са в базата на Napred.BG, като бройката постоянно нараства. Един голям процент от тях са свързани и с Кюстендил и региона.

Ползата е, че ще си спестите време от преглеждане на излишни резултати и най-важното - няма да виждате реклами по пътя си до намирането на информацията, която търсите.

Napred.BG e  основана наскоро българска търсачка, която има главна цел да подобри начина на търсене в България. Основната й задача е да пренасочва директно към други сайтове, когато е подходящо, както и да намира информация в търсачките на други големи сайтове.

За пълни резултати всичко, което Napred.BG не може да разгадае по човешки, се обработва от Google.