Левски Кочериново- Динамо
Левски Кочериново- Динамо / Влади Владимиров
“Велбъжд” поведе областна футболна група “Осогово” след успех с 0:2 като гост на Нов чифлик и равенство на досегашният лидер”Руен”- Богослов с “Ботев”- Лозно- 2:2. “Велбъжд” има 13 т., пред Богослов с 11 и ФК “Кюстендил” с 10 т., но и мач по- малко.

Струма Нов чифлик- Велбъжд
Влади Владимиров

На стадиона имаше над 100 фенове, сред тях и най- верната привържетичка на отбора на Нов чифлик- баба Валентина, която нямаше претенции към съдийството и се снима за спомен със Златко Хаджийски.

Златко Хаджийски с най- верната фенка на отбора на Нов чифлик
netinfo

Миналогодишният първенец в групата, ”Кюстендил” се наложи с 1:4 като гост на Търновлак. Победи за гостите и в срещите: Копиловци- Слокощица 0:2 и Граница- Жабокрът 2:3. Горна Гращица и Невестино завършиха 1:1, а Ваксево победи Ябълково с 1:0.

“Левски”- Кочериново победи в дербито на 3- тия кръг на група “Рила” новака “Динамо”- Дупница с 3:2. “Миньор”- Бобов дол спечели с 2:1 двубоя с Бобошево. Яхиново надигра категорично Джерман с 9:0 в най- резултатния мач от кръга. Сапарево бяха безкомпромисни срещу Рила- 7:1. Боровец победи Ресилово с 4:0 и Овчарци се наложи над Самораново с 2:0.
Класирането се води от три отбора, с по пълен актив от 9 точки- “Миньор”, “Левски”- Кочериново и “Ива”- Боровец.
 
Дарик- Кюстендил