/ ФК Кюстендил
Юношите старша възраст на ФК Кюстендил продължават добрата си серия от резултати, като вече 4 кръга не познават поражението - 2 победи и 2 равни мача. В последния игран, те завършиха 3:3 като гости на Вихрен в Сандански, два гола на Марио Евтимов и един на Дани Василев.

Кирил Мицов: Успех за Любо Любомиров, във ФК Кюстендил има още талантливи деца от набор 2004

Юношите младша възраст на клуба загубиха на стадион Осогово с 1:3 от ЦСКА- София, като почетното попадение вкара отново Марио Евтимов.
Детският тим, участник в първенството на Зона- София завърши 2:2 като гост на Локомотив в София. Голове на Стоян Стоянов и Антонио Димитров.

В първенството при децата, за областите Кюстендил и Перник, децата на ФК Кюстендил надиграха с категоричното 0:7 като гост Марек 1915. Резултатите на школата на ФК Кюстендил от първенствата за деца в столицата: във Футбол 11, победа с 1:0 над Славия; във Футбол 9 загуба от Национал със 7:0; във Футбол 7 победа с 3:0 над Надежда-Доброславци.

Стадион Осогово бе домакин на първенството Футбол 7 за областите Кюстендил и Перник, в него децата, родени 2008 година на ФК Кюстендил победиха със 7:0 Марек, а по-малките, родените 2009 завършиха 3:3 с Миньор-Перник.
Дарик- Кюстендил