Сдружение Дебют с тренинг на тема „Пътят на лидерството
Сдружение Дебют с тренинг на тема „Пътят на лидерството / netinfo

Сдружение „Дебют"-Кюстендил проведе третият обучителен тренинг по проект "Етнически младежки конфликти", който се осъществява в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България.

Сдружение "Дебют" с тренинг на тема Пътят на лидерството"
netinfo


Тема бе „Пътят на лидерството" в него участие взеха 30 младежи, които вече няколко месеца работят по проекта. Освен в обучителните тренинги по различни теми, младежите участват в занятия по актьорско майсторство и в провеждането на образователни дискусии. Всички тези занимания им дават възможност да обсъждат наболели проблеми от живота на младите хора, както и да търсят решения на реални житейски ситуации.

Сдружение "Дебют" с тренинг на тема Пътят на лидерството"
netinfo


Младежите придобиват базови театрални умения, запознават се с «конфликта» в театралното изкуство, придобиват умения за изграждане на собствени театрални мотиви, които им помагат да представят конфликтни ситуации и проблеми от ежедневието на младежите като театрални етюди.

Сдружение "Дебют" с тренинг на тема Пътят на лидерството"
netinfo

След завършената серия от обучения, младежите ще подготвят и представят пред публика компилация от театрални етюди на тема "Етнически младежки конфликти»

Проектът е с продължителност 12 месеца и ще приключи през октомври 2015 година.