Румен Стоянов обеща 100% феърплей на Марек-Витоша-Бистрица
Румен Стоянов обеща 100% феърплей на Марек-Витоша-Бистрица / Маргарита Петрова, Дарик Кюстендил
Румен Стоянов обеща 100% феърплей на "Марек"- "Витоша" Бистрица
58767
Румен Стоянов обеща 100% феърплей на "Марек"- "Витоша" Бистрица
  • Румен Стоянов обеща 100% феърплей на "Марек"- "Витоша" Бистрица

Дупнишкият "Марек" ще играе феърплeй срещу "Витоша"-Бистрица, в предстоящия дерби - двубой в Югозападната "В" група. "Това е сигурно на 100%. Във всеки мач играем за победа, друго не  е възможно да се случи", бе категоричен пред Дарик старши треньорът Румен Стоянов.

"Марек" са лидери в групата с 33 точки, а "Бистришките тигри" са втори с 29 точки. Срещата е от 14.00 ч., в неделя на стадион "Бончук". На този етап домакините нямат информация, дали премиера Бойко Борисов ще играе в мача.

"Той е помогнал в тежка ситуация за "Марек", но това няма нищо общо с предстоящия двубой. Играем за победа това не подлежи на съмнение. Считам, че нашият отбор в мачовете досега показа, че заслужава лидерската си позиция и ще се опитаме да я запазим и след тези два кръга от полусезона. Надявам се футболистите да не се поддадат, на каквото и да било напрежение преди този мач и да го изиграят така, както могат. Ние нито сме афиширали амбиции, нито смятаме, че сме готови за професионалния футбол като клуб. Ще търсим изграждането на нашите структури в движение", каза старши треньорът на дупничани Румен Стоянов. Единственият кадрови проблеми пред него е контузията на Христо Габаров. Няма наказани футболисти.