Проф. Владко Панайотов и зам.-министър Светлана Дянкова бяха гости на ДПС-Кюстендил
Проф. Владко Панайотов и зам.-министър Светлана Дянкова бяха гости на ДПС-Кюстендил / netinfo

Досегашният евродепутат проф. Владко Панайотов, който е и под №2 в листата на ДПС, заедно със зам.- министърът на труда и социалната политика Светлана Дянкова бяха гости на закриването на кампанията на движението в Кюстендил. Те бяха посрещнати от областния председател на ДПС Емил Венев и общинския Бойко Опърлаков, който също е кандидат за евродепутат.

"Енергийната независимост на България, образованието и социалната политика са сред мойте приоритети. ДПС е за създаването на "Сребърен пенсионен фонд", в който от концесиите да влязат 50 млн. евро, за достойни старини на българите", заяви проф. Владко Панайотов. Той е и за създаването на т. нар. "интелектуално бюро", което да подпомага развитието на българския интелект.

Зам.-министърът на труда и социалната политика Светлана Дянкова, която е родена в Кюстендил, призова да гласуваме на евроизборите, защото голяма част от политиките, включително и в социалната сфира се правят в Брюксел и е важно там да има български представители, които компетентно да участват във взимането на решенията.

ДПС-Кюстендил закри кампанията си за евроизборите в Кюстендил, с коктейл за членове и симпатизанти, в заведение на централната алея в града.