Петър Паунов отчете като плюс грижата за младите хора
Петър Паунов отчете като плюс грижата за младите хора / netinfo

Положителните резултати от свършеното в мандата през първите две години са по-малко от това, което се надявах, коментира пред Дарик кметът на община Кюстендил Петър Паунов. Той отчете, като безспорен плюс от своята работа въвеждането на целодневната форма на обучение в училищата и грижата за младите хора на Кюстендил.

"Финансовата криза спъна голяма част от проектите, като този за строеж на ново спортно общежитие, но няма време да се оплакваме, а да работим. Давам си сметка, че дори и да асфалтирам всички улици и оправя градинките, ако няма инвестиции и хората нямат средства за заплати аз няма да съм добър кмет, но не това е най-важно аз да съм добър кмет, а хората да живеят добре", заяви за Дарик Паунов.

Кметът допълни, че може би трябва ревизира решението си за покриване на част от коритото на река Банщица, след тази стихия от последните дни.

"Истината  е, че аз срещам една огромна съпротива във всеки момент от деструктивните хора. Ако се вслушваш в техните крясъци най-лесно е да махнеш с ръка, но Кюстендил и техните деца не го заслужават. Злобата и завистта са съизмерими с водната стихия", каза още Петър Паунов в интервю за Дарик.