Партньори гостуваха на младежко надиграване в Гърция
Партньори гостуваха на младежко надиграване в Гърция / netinfo

Танцова формация „Партньори" се завърна от Гърция след участие, като гост-изпълнител, в национално младежко надиграване. Танцови групи от южната ни съседка взеха участие в надиграването. Разпределени по региони, те изпълняваха традиционни фолклорни танци и представяха костюми от различните етнографски области на Гърция.

Чест и удоволствие бе за нас  тази покана, за гост-изпълнители, пред многобройната публика, пристигнала от различни краища на страната в региона на Лариса, информират от „Партньори".

"Партньори" гостуваха на младежко надиграване в Гърция
netinfo

Много настроение, емоции, красиви костюми и раздвижена хореография представиха нашите танцьори и обраха овациите на публиката, събрала се на централния площад в Дамаси. Този форум е поредното доказателство, че магията на танца, песента и музиката е уникално комуникационно средство, което сплотява хората, обединява представители от различни краища на света и прескача езиковите бариери.

"Партньори" гостуваха на младежко надиграване в Гърция
netinfo

Изключително емоционален бе финалът на програмата на „Партньори", които завършиха с традиционен гръцки танц на популярна в страната мелодия, като публиката силно и възторжено припяваше и аплодираше нашите изпълнители.

Организаторите изказаха благодарност на танцьорите, които дадоха всичко от себе си, за да представят достойно нашия град и българския фолклор, и направиха такъв емоционален подарък на гръцката публика, съобщават от „Партньори". Специални поздравления получи и младата талантлива хореографка на „Партньори" - Вергиния Згуровска, чийто труд стои зад невероятната визия и успехите на формацията на различни национални и международни форуми за танцово изкуство.

"Партньори" гостуваха на младежко надиграване в Гърция
netinfo