Няма напрежение в КП България без цензура декларират с подписите си кандидатите за депутати
Няма напрежение в КП България без цензура декларират с подписите си кандидатите за депутати / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Кандидатите за народни представители, издигнати от КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА" в 10 МИР - Кюстендил излязоха със специална декларация, с която категорично отхвърлят твърденията на политически опоненти, че има разцепление в коалицията и напрежение между хората в листата.
"Уверени сме в своята победа. Единни и сплотени сме. Гледаме в една посока - посоката на доброто бъдеще на държавата. Държава с грижа за народа!", се казва в декларацията получена в редакцията на Дарик Нюз- Кюстендил.
Публикуваме и пълният текст на декларацията, подписана от 8- те кандидати за депутати на КП "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА".
"Ние, кандидатите за народни представители от листата на КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА" декларираме пред нашите членове, симпатизанти и съмишленици, че в редиците на коалицията цари спокойствие и желание за работа. Усилията на всеки един от нас са насочени само и единствено за постигане на общата ни цел - българина да живее по-добре. Всички спекулации за напрежение в коалицията ни са неверни и провокативни твърдения на нашите политически опоненти, които се страхуват от добрата репутация на можещите, знаещите и авторитетни личности в нашата листа. Това ни дава още повече кураж да продължим напред, чрез позитивна кампания и отстояване на реални политики за подобряване живота на хората от област Кюстендил. За нас е важно единствено мнението, доверието и оценката на българския гражданин.
Уверени сме в своята победа. Единни и сплотени сме. Гледаме в една посока - посоката на доброто бъдеще на държавата.
Държава с грижа за народа!".