Любослав Александров и Цветелин Якимов най- добри за ФК Бузлуджа
Любослав Александров и Цветелин Якимов най- добри за ФК Бузлуджа / Влади Владимиров

Любослав Александров и Цветелен Якимов са най- добрите футболисти на ФК "Бузлуджа" за 2011 година, като Якимов бе избран за "Футболист на футболистите", след гласуване по време на тържеството по награждаване на най- добрите състезатели на клуба. Призовете се връчват за 6- та поред година, припомни президентът на клуба Илчо Велинов. Гости на церемонията бяха момчетата, които вече продължават кариерата си в други клубове, като Литекс, ЦСКА, Пирин, Ботев- Пловдив, Векта. Наградите връчваха- Цветелин Николов, Димитър Барбулов, Олег Димитров, Радослав Димитров, Денислав Мицаков, Виктор Мицаков, Ясен Деянов, Емануел Лазаров, Радостин Велинов.

Любослав Александров и Цветелин Якимов най- добри за ФК "Бузлуджа"
netinfo

Гост бе и председателят на Областната съдийска комисия Огнян Пешев.

Призът за феърплей на 2011 година получи Кристиян Станимиров, за талант- Пламен Петров. Вратар на годината за ФК "Бузлуджа" е Марио Стоянов, защитник- Алекс Здравков, халф- Мариян Георгиев, нападател- Цветелин Якимов, голмайстор- Любослав Александров.

Отбор на годината е детският тим, който се състезава в първенството на "деца А1". Техният наставник е треньор на годината- Иво Асенов.

Любослав Александров и Цветелин Якимов най- добри за ФК "Бузлуджа"
netinfo

Специалните награди на ФК "Бузлуджа": за Усмивка на годината- Янис Стойчев, Сърдитко- Мартин Христов, Бърборко- Марио Георгиев, Том и Джери- Янис и Кирил, плейбой на клуба- Цветелин Якимов, който спечели в конкуренцията на Искрен Николов и Денис Нечемски.

Любослав Александров и Цветелин Якимов най- добри за ФК "Бузлуджа"
netinfo