ЛИДЕР с Новото време откриха кампанията си в Кюстендил
ЛИДЕР с Новото време откриха кампанията си в Кюстендил / netinfo

"Искаме промяна" е логото на кампанията на коалицията ЛИДЕР с Новото време, за изборите за Европейски парламент. Водачът на листата Емил Кошлуков откри предизборния концерт на Арката в Кюстендил. Заедно с него на сцената бяха втората Алина Добрева и 4- тият Свилен Габровски.

"Гласувайте за да защитим интересите на България. Тази бандитска коалиция трябва да загуби тези избори, защото не стига, че ни объркват в България , а като ни объркат и в Брюксел нямаме оправяне. В тази криза да ти подаряват 11 милиарда и да не ги вземеш е престъпление. И 11 млрд. стоят, защото фирмите в обръчите на Доган не могат да ги откраднат. Интересува ме, ще можем ли заедно с Интерпол да хванем далаверите на Царя и Ники Василев и батковците и братковците на Станишев. Втората ни задача е Брюксел да ни стане съюзник срещу бандитската политика в страната", заяви Емил Кошлуков.

Кошлуков се обяви за промени в Семейния кодекс, с които да се облекчи процедурата по осиновяване. "Знаете ли, че в България чакащите да осиновят дете са повече от децата сираци в домовете", попита водачът на листата на ЛИДЕР с Новото време. Депутатите на коалицията ще работят за отпадане на ДДС- то при дарения и на митата при дарения от страни извън ЕС.

Концертът в Кюстендил пред стотици симпатизанти откри талантливата Александра Борисова, която изпя "Излел е  Дельо Хайдутин".