Моника Кръстева на СП до 23 г.
Моника Кръстева на СП до 23 г. / www.bgvolleyball.com
Женският национален отбор на България до 23 години стартира със страхотен успех участието си в Световното първенство в Словения. Състезателките на Тони Зетова победиха Япония с 4:2 гейма (15:13, 13:15, 11:15, 15:13,15:12, 15:11) в първия си двубой от група В на надпреварата, информира сайта bgvolleyball.com.  

Старши треньорът Антонина Зетова заяви след срещата: “Беше много труден мач, защото нашият отбор рядко играе с азиатските тимове и преживяхме доста по време на мача. Преди играта бях много притеснена, защото познавам стила на японките. Не знаех как ще реагират момичетата. Обичам отбора си и мисля, че ще подобряваме играта си с все повече и повече мачове, които ще изиграем тук." 
България излиза срещу Кения днес в 15:00 часа във втората си среща от шампионата.

Кюстендилката Моника Кръстева с №7 е част от селекцията на Зетова, въпреки че талантливата волейболистка е по- малка на възраст. Тя бе топ реализаторът на Националния отбор на България за девойки старша възраст (U20), който се класира за финалната осмица на Световното първенство по волейбол в Мексико, преди 2 месеца.

България до 23 г.
netinfo

Дарик- Кюстендил