/ netinfo
Изложба, театрални постановки и представяне на книги през този месец в Дупница. През месец ноември са предвидени гостувания на два театъра. Софийски модерен театър гостува на 7 ноември, а на 16 ноември на сцената на театъра ще бъде играна постановката „Жена ми се казва Борис“. На 7 ноември от 17:30 часа ще бъде представена книгата на Явор Тодоров „Македонски юнак”, ще бъде съпътствано с изложба на документи свързани с книгата.

Другата книга, която ще бъде представена е на Димитрина Проданова и е озаглавена „Преведено на детски и как децата да бъдат спасени от възрастните. Представянето е на 8 ноември от 17:30 часа в Околийската къща. Първа самостоятелна изложба ще открият малките таланти от арт-ателие „Дон Кези“ Йоанна Бицова и Даяна Христова. Изложбата е на 14 ноември.

В края на месеца на 30 ноември, когато православната църква почита паметта на Св. Апостол Андрей, в Дупница ще бъде организирано събитие в памет на Андрей Севдин в Околийската къща. Възможни са промени в програмата уточняват от община Дупница.