Голям интерес към Тайм Атак и VIP дрифтъри в Кюстендил
Голям интерес към Тайм Атак и VIP дрифтъри в Кюстендил / Виктория Костова

45- ма пилоти са подали заявки до момента за участие в 3- тия кръг от шампионата Тайм Атак, който ще се проведе в Кюстендил. Състезанието е на 6- 7 август, на картинг писта "Пауталия". Записването става на сайта на Дрифт клуб България, може  и на място, но цената е по- скъпа, информират организаторите от "Осогово рейсинг". 11 от майсторите на волана са от Кюстендил. Автомобилното шоу е със съдействието на Община Кюстендил.

Поканени са и ще присъстват т. нар. VIP дрифтъри- Тодор Дунев, Александър Язов, Ивайло Алексов и Али Шакрун. Те ще демонстрират уменията си и ще возят желаещи от публиката.

Голям интерес към Тайм Атак и VIP дрифтъри в Кюстендил
netinfo

На 6- ти август са квалификациите за Тайм Атак и от 20 часа е предвидено нощно Дрифт шоу. Официалното откриване е на 7- ми август, от 10,00 ч. След края на състезанието в 6- те класа е предвиден специален старт, в който ще участват всички шампиони в този вид автомобилна надпревара през годините. 10 автомобила ще бъдат подредени в стартова решетка, каза за Дарик председателят на "Осогово рейсинг" Васил Тодоров- Зендер. Зендер, който е шампион от 2010 г. ще участва със своята "Опел Астра" в клас "М2", модифицирани автомобили до 2 000 кубика.

Пилотите ще карат в следните класове: Street / S1, S2, S3 /- до 1 600, до 2 000 и над 2 000 кубика; Модифицирани / М1, М2, М3 /- до 1 600, до 2 000 и над 2 000 кубика.

На финала е предвидено отново Дрифт шоу. Цената на билета ще бъде 3 лв.