/ СКГ Велбъжд
Цветозара Миленкова от “Велбъжд”-Кюстендил спечели първо място в многобоя при родените 2007 г.- А категория, на Купа Пирин в Благоевград. Тя спечели златните медали и на всички уреди- бухалки, въже и лента.

Гимнастички на Велбъжд в Купа Пирин
СКГ Велбъжд

Още две гимнастички от Кюстендил участваха в А категория. Карина Бурназка зае 3 място в многобоя при родените 2009 година. Тя се класира 4-та на въже и 6-та на съчетанията без уред. Емили Николчова е 4-та в многобоя, като се нареди 3- та на въже.

При най- малките в Б категория, родените 2011 година, Габриела Василева е 6-та, а Кристин Казачка е 7-ма при съчетания без уред. Магдалена Велинова спечели сребърен медал в многобоя при родените 2009 година, Б категория. Гимнастичката на “Велбъжд” се окичи още със златния медал на въже, а на без уред се класира 7-ма. Гергана Харалампиева е 3-та в многобоя и трета на въже в същата възраст и категория.

При родените 2008- Б категория, Божидара Златанова се класира 5- та в многобоя, като е 4-та на без уред и 6- та на въже. Маглен Бурназка е 4-та в многобоя, спечели сребро на топка и е 5- та на съчетание с лента.

Гимнастички на Велбъжд в Купа Пирин
СКГ Велбъжд

Гимнастички на Велбъжд в Купа Пирин
СКГ Велбъжд

Няколко гимнастички от “Велбъжд” се представиха много добре в С категория на турнира за Купа Пирин. Ивет Гълъбова е 3- та при родените 2010 година. Ралица Русева е първа на лента, а Михаела Николова е първа на въже, при родените 2006 година.

Гимнастички на Велбъжд в Купа Пирин
СКГ Велбъжд

Кюстендилският клуб участва и с ансамбъл девойки старша възраст на турнира като сечели златните медали, в състав: Десислава Георгиева, Киара Кирилова, Александра Георгиева, Белослава Кенова и Ралица Павлова. Ансамбълът при най- малките, родените 2011 година се класира на 5-то място.
Дарик- Кюстендил