благотворителен концерт
благотворителен концерт / netinfo
„Скъпи благодетели, ангели на доброто, обръщаме се към Вас с една едничка молба, помогнете на Ива и Мони в тяхната борба, борба за техният живот!“ с тези думи започва инициативата за събиране на средства в подкрепа на двете момичета.

Ива е на 28 години от Русе. През 2007-ма година претърпява тежък пътен инцидент на АМ „Тракия” и до ден днешен е на инвалидна количка, заради счупване на гръбначен стълб и увреждане на гръбначен мозък. Днес Ива е в тежко състояние и се нуждае от спешна операция в Кипър- AIMIS, нужната сума за нейното лечение е на стойност от 65 000€.

Скоро Ива трябва да лети за Кипър и да направи операцията, която ще спаси животът и!

Мони е на 24 години от град София. Диагнозата и е Сколиоза на гръбначният стълб- изкривяване. Мони има оферта за лечение от Анадолу Медикъл Център за сумата от 75 000€. Нуждае се от спешна операция на гръбначната колона, защото вече има проблеми и с десният крак.

Благотворителният концерт ще се проведе в салона на ОбДТ „Невена Коканова“ от 18.30 час, преди това през целия ден в събота, както и в неделя на пл. Свобода ще има благотворителен базар.