/ Фейсбук група
Благотворителен базар в подкрепа на лечението на Тони Костов и концерт, с народни песни и танци, в подкрепа на лечението на Стефи, ще бъдат проведени в Кюстендил утре, на 24 ноември.

Благотворителен кулинарен базар в VІ ОУ за Тони Костов (СНИМКИ)

Базарът ще бъде открит в събота, в 12:30 часа, на площад “Велбъжд”. Концертът е в голямата зала на театъра и започва в 18:00 часа. На базара ще могат да бъдат купени сладкиши, вино, Коледни украси, играчки.
 
Светлана Зашева за битката с левкемията на сина й Валентин и за кампаниите в подкрепа на Стефи и Тони Костов

“До момента по дарителската сметка на Тони Костов има около 13 000 лв и много Ви благодарим за което ! Но цялата сума е голяма 150 000€ а времето минава много бързо.

Да помогнем на 20- годишния Тони Костов от Кюстендил да пребори левкемията

Състоянието на Тони за съжаление не е добро, химиотерапията започна да показва своите странични ефекти а те са жестоки. Нашето слънчево момче вече не е слънчево..... Но знам, че Ние можем да променим това! Нека се обединим за Тони ,нека върнем усмивката му !!!!”, зове призив в групата- Да помогнем на Тони да пребори левкемията.
 
Дарителска сметка

IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
Титуляр: Тони Тончев Костов 
PayPal anatoli.kostov@gmail.com
 

За Стефи предстои операция в клиника в Майнц, Германея през декември, за да се намали очното налягане, и да се лекува вродената й глаукома, която може да доведе до слепота.
Дарик- Кюстендил