Антонио Якимов: Парите събирани от таксиметровите шофьори ги давах на хората на Галеви
Антонио Якимов: Парите събирани от таксиметровите шофьори ги давах на хората на Галеви / Иво Кирилов, Дарик радио

Eдин от свидетелите по делото срещу "братя Галеви" Здравчо Бочуков, заяви че е плащал по 50 лв. на месец, за да ползва таксиметрова стоянка.

"Парите ги давах на Антонио Якимов. Той създаваше ред на пиацата и там спираха шофьорите, които си плащаха тези 50 лв. Не знам Якимов да ги е давал на някой друг. Когато давах парите всичко беше спокойно", заяви пред съда Бочуков.

"Парите, който събирах ги давах на хората на "братя Галеви" - Тоци, Янко, Стоимен и Димо. Всички таксиметрови шофьори знаеха на кой даваме парите. Нашата стоянка се намираше на 10 метра от офиса на Галеви. Дупница трепери от тези хора. Не може мен да ме изкарват най- големият рекетьор в града", каза ищеца Антонио Якимов. Той обяви, че за събирането на парите са правени и списъци, които обаче са били прибрани от хората на Галеви.

Следващото заседание по делото бе насрочено за 21 септември, като бяха определени и две допълнителни дати - 8 и 19 октомври. Сред свидетелите, които  бяха разпитани днес бяха кметът на Сапарева баня Сашо Иванов и хирургът Ени Лефтеров.

Антонио Якимов: Парите събирани от таксиметровите шофьори ги давах на хората на Галеви
netinfo