Димитър Шалапатов и Георги Иванов
Димитър Шалапатов и Георги Иванов / Дарик радио-Хасково
Димитър Шалапатов
92446
Димитър Шалапатов
Георги Иванов
  • Димитър Шалапатов
  • Георги Иванов
Общинските съветници Димитър Шалапатов и Росен Пеянков от комисията, която проверява сделките с общинско имущество, ще искат от кмета Добри Беливанов да развали договора за наем на паркингите в Хасково.
На пресконференция днес те обявиха, че има нарушения на търговете през 2004, 2007 и 2012 г. за отдаване на 13-те паркинга, собственост на общината. По думите им предишната общинска власт е направила условията за търговете така, че да бъдат спечелени от една и съща фирма.

Пресконференция
Дарик радио-Хасково


Относно твърденията бившият кмет на Хасково Георги Иванов посочи, че няма да коментира думите на Димитър Шалапатов с аргумента: тъй като той е некомпетентен. „Това не е нито първото, нито последното, което завежда срещу мене и досега нищо не е спечелил. Така че има си съда, да си влиза, прокуратурата да си проверява, полицията да си проверява. Ако има нещо- ще отговарям, като няма нищо- той ще отговаря”, каза Иванов.
За мен това активиране на определени структури в общината показва,че някой се страхува Георги Иванов да не излезе кандидат за депутат, каза той. На въпроса има ли такава вероятност, посочи: ако продължават- има! Още едно излизане и ще има. Ако продължават по този начин да се държат спрямо мене и да търсят под вола теле от преди 16 години, 15 години, 10 години- нищо чудно и да има. Чуйте го в звуковия файл.