Цв. Цветанов Хасково
Цв. Цветанов Хасково / Дарик радио, Хасково
Цветанов в хасково
92977
Цветанов в хасково
  • Цветанов в хасково
„Хасково е красив град, а когато  програмата за саниране обхване повече блокове,  хората ще получат освен  добър облик на домовете си и по- ниски сметки  за ток”. Това  каза заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при обиколката си в Хасково днес.  Той бе категоричен, че  програмата за саниране трябва да продължи.

„Имаше изключително голямо забавяне от администрацията на предишната местна власт. Но сегашното общинско ръководство, начело с кмета Добри Беливанов, с помощта на Делян Добрев и експертите успяха да наваксат и да подредят Хасково в челните редици в страната по изпълнение на програмата за саниране, подчерта Цветан Цветанов

„Убеден съм, че с усилията, които полагат Делян Добрев, всички колеги кандидати за народни представители и цялата местна администрация в Хасково, е да могат да се привлекат инвестиции, за да се разкрият нови работни места. Това е най-важният приоритет”. Това каза зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов ,който припомни, че с новите предприятия, чието изграждане  вече започна, в област Хасково ще бъдат създадено нови  близо 4 хиляди работни места .

Заместник председателят на ГЕРБ  припомни, че партията му е поела ангажимент , ако получи  мандат на доверие от хората  да продължи  политиката по нарастване на доходите. Ангажимент на ГЕРБ е  минималната работна заплата да стане 650 лева, а  средната 1500 лв. Ръст и в пенсиите ще има, но той ще зависи от икономиката на страната, а не от  напразните обещания, заяви още Цветанов.