С Уроците на времето стартират Есенни музикални дни-2012 в Димитровград
С Уроците на времето стартират Есенни музикални дни-2012 в Димитровград / Община Димитровград
С "Уроците на времето" стартират Есенни музикални дни-2012 в Димитровград
57060
С "Уроците на времето" стартират Есенни музикални дни-2012 в Димитровград
  • С "Уроците на времето" стартират Есенни музикални дни-2012 в Димитровград

Традиционните Есенни музикални дни започват в Димитровград днес и ще продължат през целия октомври. Началото днес е с две прояви- премиера на поетичната книга „Уроците на времето”, чиито автор е Боряна Драгиева. Тя ще бъде представена от Величка Петрова в 18 ч. в КДК. Час по-късно там ще е и официалното откриване на есенните музикални дни с участието на Янис Бургхард (тромпет), Димитър Митев (кларинет) и Георги Желев (пиано).

Програмата продължава на 11 октомври с концерт „Есенни музикални дни-2012” с ученици от СОУ „Васил Левски”. На 19 октомври ще гостува ученически духов оркестър от сръбския Димитровград с концерта „Децата на Димитровград- за приятелския Димитровград”. Диригент на оркестъра е Александър Ранчев.

С "Уроците на времето" стартират Есенни музикални дни2012 в Димитровград
netinfo

Женя Александрова

В дните от 22 до 24 октомври тази година ще е младежкият джаз фестивал, а на 30 октомври есенните музикални дни ще бъдат закрити с концерт на димитровградския Забавно-духов оркестър с гост-диригент Красимир Чанов, съобщи експертът „Култура” от администрацията Женя Александрова. Чуйте я в приложения файл.