/ АПИ
От 18 август до 24 август движението в участъка между 66-ти и 68-ми км на АМ „Марица“ - в посока Пловдив, ще се осъществява в скоростната лента, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Във връзка с необходимост от извършване на ремонтни дейности се налагат ограничения. За гаранционен ремонт на фугите на моста над река Харманлийска ще бъде ограничено преминаването в активната лента.

Заради годишнината от Шипченската епопея: Ограничават движението през прохода „Шипка“

През следващата седмица - от 25 август до 2 септември, за гаранционни ремонтни дейности на надлеза над общинския път за Поляново ще бъде ограничено движението в платното за Пловдив по активната и скоростната лента на АМ „Марица“ между км 57-ми и 59-ти км. Трафикът ще се пренасочва в аварийната лента.

Апелират се шофьорите да карат внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.