/ Гергана Николова, DarikNews.bg
Пиано бар на открито с участието на Стефан Илчев и Камино бенд в първата вечер от програмата по повод празника на Димитровград, съобщиха от Общината.

На 25 август - петък, от 20.30 часана площад "Поезия" димитровградчани и гостите на града ще могат да чуят едни от най-любимите си български песни в изпълнение на Стефан Илчев, Пейо Филипов и талантливите музиканти от Камино бенд.

Ретро тур в Димитровград: Запознайте се с най-атрактивните и емблематични автобуси от времето на соца

Пиано барът на открито е традиция в програмата за празника и едно от най-любимите и очаквани събития за почитателите на хубавата музика и популярни евъргрийни.

Ефектен спектакъл с бял роял на сцената над водата на площад "Поезия", атрактивно сценично осветление и неповторима атмосфера, допълнена с парти маси и бар с напитки очаква димитровградчани в петъчната вечер.

В навечерието на Празника на града ежегодно Общината организира спортни турнири за любителите на активния спорт. Тази година три спортни прояви ще събират участници и публика в традиционните за града Турнир по футбол на малки врати, Турнир по тенис на корт и Стрийтбол.

Огрян в слънце Димитровград – най-младият град в България (СНИМКИ)

Турнира по футбол, който ще се проведе от 27 до 31 август, от 18:00 часа на стадион "Раковски". Желаещите да се запишат за участие могат да направят това на телефон: 0885/86-61-92.

За съботата и неделята на 26 и 27 август, от 9:00 часа сутринта е обявен Турнира по тенис на корт. Състезанието ще се проведе на тенис кортовете на Спортен комплекс "Раковски", където желаещите за участие ще могат да направят това на място.

Състезанието по Стрийтбол е планирано за 27 август от 18:00 часа в двора на ОУ "Пенчо Славейков"