Над 11 000 лв. в дарителската сметка за операция на Димитър
Над 11 000 лв. в дарителската сметка за операция на Димитър / netinfo

Открито благодарствено писмо до всички, които помагат за благотворителната кампания в подкрепа на 36-годишния Димитър Петров от Димитровград, който е с диагноза тумор на гръбначния мозък и спешно се нуждае от операция, която струва близо 40 000 лв., изпрати неговата сестра Таня Димитрова. Тя инициира и кампанията, която стартира официално преди повече от седмица, а по дарителската сметка вече са събрани над 11 000 лв. Кутии за дарения има в над 36 търговски обекта основно в Димитровград. Призив за подкрепа са поставили в автомобилите си дори и таксиметрови шофьори от местните фирми. Група за организация на благотворителната инициатива "Да помогнем на Димитър" е създадена и в социалната мрежа. Там са изписани и всички обекти, в които са поставени дарителски урни. Участници в групата предупреждават, че средства се събират единствено по посочената банкова сметка и в кутиите, тъй като вече има случаи за злоупотреби- граждани сигнализират за мъж и жена, които се представят за участници в благотворителната инициатива в помощ на Димитър и продават от врата на врата талони за 10лв. Не откликвайте на измамници, призовава сестрата на Димитър Таня.

Най-непоносима е болката, когато любимо за теб същество страда, а ти си безсилен. Безсилието е най-кошмарното състояние, в което може да изпадне човек, пише Таня. Когато стартира кампанията, лъч надежда се прокрадна в нашите души. Надежда, която е подхранвана от Вашата състрадателност, отзивчивост и доброта. Има толкова много добри хора! Дори не мога да опиша колко сме ви благодарни! На всички, които повярваха, че има надежда за брат ми, че той може да се излекува и да изживее живота си пълноценно, радвайки се на детето и семейството си. Благодаря на всички, които ни подадоха ръка и ни подкрепиха! Благодаря Ви!

 

Понякога думите не са в състояние да опишат емоциите, които изпитваме. Това е точно такъв момент. Прекланям се пред големите сърца на всички фирми и всички други хора, които са направили превод по нашата дарителска сметка! Поклон! Изключително сме признателни и на всички граждани, които даряват средства в нашите кутии из търговските обекти в Димитровград и Хасково.

Благодаря също така на всички медии, които отразяват нашата благотворителна кампания и я направиха достояние на толкова много хора!

 

БЛАГОДАРЯ!

Банковата сметка за набиране на дарения:

Димитър Петров Димитров

Банка Пиреус

BG45PIRB80604604796359