Иво Димов - модерният кмет, кметът-строител на Димитровград
Иво Димов - модерният кмет, кметът-строител на Димитровград / netinfo
Иво Димов- модерният кмет, кметът- строител на Димитровград
82423
Иво Димов- модерният кмет, кметът- строител на Димитровград
  • Иво Димов- модерният кмет, кметът- строител на Димитровград

С пожелание за изборна победа и успех ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в Димитровград. Въпреки дъжда, за концерта симпатизанти изпълниха спортна зала „Младост” и скандираха с кандидата за втори управленски мандат Иво Димов „Победа!”.

„Кметът, който доказа, че ако искаш- можеш да дадеш всичко от себе си за своя град. Показа, че да обичаш града си не е достатъчно. Трябва да му се отдадеш. Изисква най-доброто, когато става дума за родния Димитровград. Той спечели доверието на международните инвеститори и ги убеди, че именно Димитровград е най-доброто място за бизнес и инвестиции. Кандидатът на ГЕРБ, човекът, който спечели обичта и уважението на своите съграждани, модерният кмет и кметът- строител на Димитровград”- така представиха Иво Димов пред публиката тази вечер.

Иво Димов  модерният кмет кметътстроител на Димитровград
netinfo

„Открихме кампанията с дъжд, закриваме я с дъжд, показателно е какво ще се случи на 25-и, в неделя. Това, което искам да ви кажа е, че преди 4 години, когато поемах община Димитровград, когато вие ми гласувахте доверие, нямах представа за предизвикателствата, които ни очакват. Искам градът ни да се развива. Искам градът ни да става по-красив, по-европейски, по-модерен- такъв, какъвто всички го искаме. Мисля, че успяхме да се справим с предизвикателствата. И успехите са налице, резултатите са видими. Това, което е важно, което е най-важното- по новоасфалтираните булеварди и улици, по новите тротоари, по новите детски площадки и градини, да има хора. Хора, които да им се радват. А това може да стане, когато има необходимите условия. Когато има сигурност в днешния и утрешния ден. Горд съм, че успяхме да спечелим доверието на големи международни компании, които са готови да инвестират в нашата община и да открият хиляди работни места в следващите месеци. Искам младите хора да остават в Димитровград, искам да отглеждат децата си тук, искам нашият град да става все по-красив. Това, разбира се, може да стане с този екип- хората, които са до мен. Сплав между млади, образовани, амбициозни и хора, които са натрупали необходимия опит. Вярвам, че с помощта на правителството, заедно, можем да направим града ни по-красив, по-добър, по-уютен. Вярвам, че ни предстоят добри дни. Обичам Димитровград така, както го обичате и вие. Сигурен съм, че не сте безразлични към това, което ще се случи на 25-ти. Нека подкрепим кметовете на населените места, нека спечелим мнозинство в общинския съвет, нека победим на първи тур с бюлетина № 20!”, призова Иво Димов.

Иво Димов  модерният кмет кметътстроител на Димитровград
netinfo

Към пожеланията за победа и успех се присъедини и певицата Ивана. „Иво, желая ти от сърце успех. Защото си изключително отговорен човек, човек, когото познавам в годините и във времето, който държи на думата си и като каже нещо го изпълнява и хората ти вярват. Всеки един тук знае кой си, какво си направил, може би дори повече от мен. Но този град не е същият, който аз помня преди 4 години. Той е наистина прекрасен и ме е яд, че моят Айтос не изглежда по този начин и си го признавам. Този мъж има и визията, има и харизмата и отговорността, която ще поеме. Аз заставам до теб и те подкрепям във всяко едно отношение, защото си просто пич”, категорична бе тя.

Пред множеството в спортна зала „Младост” тази вечер застанаха също кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в община Димитровград от ПП ГЕРБ. Поздрави ги и народният представител Делян Добрев- областен координатор на партията.

 

В концерта участваха  още ДВС „Таралежите”,   групи за хора „Тракия” при читалище „Христо Ботев” и Трио гранди тенори от Стара Загора.