Два дни издирват мъж, намират го мъртъв в дома му
Два дни издирват мъж, намират го мъртъв в дома му / netinfo

Самотноживеещ димитровградчанин бе намерен мърътъв в дома си. В събота на обед 57-годишният мъж се прибрал от работа. По-късно през деня, както и на следващия ден той бил търсен от свои колеги и приятели на мобилния телефон. Вчера, след като все още не били осъществили връзка с него, приятелите му подали сигнал до съответните органи.

До жилището на мъжа, намиращо се на бул. „Г.С.Раковски" бил изпратен за съдействие и екип от спасителния отряд на пожарната. Служителите разбили заключената врата на апартамента и се натъкнали на трупа на мъжа. Според първоначалните данни той е починал от естествена смърт.

Междувременно от пожарната съобщиха за изгорял втори етаж на къща в тополовградското село Владимирово. Наемателите ползвали само първия етаж и по време на инцидента са били в къщата.

Пожарът е унищожил всичките 110 кв.м. жилищна площ на втория етаж, както и покривът. Ще се води разследване за причините за инцидента. На този етап се предполага, че пожарът се е случил заради проблем в комина на къщата.