турнир по минифутбол Габрово
турнир по минифутбол Габрово / АНЛ Габрово

Започна официалното записване за второто издание на турнира за Купата на Габрово по мини футбол. Първият носител на купата на Габрово е отборът на „Палаузово“/ Интерпауър.

В турнира могат да участват и отбори, които не участват в първенството на Английската неделна лига, като турнирът ще се проведе по схема на групова фаза и директна елиминация. Минималният брой отбори за стартиране на турнира е осем отбора.

Турнирът ще се провежда през седмицата като основните мачове ще бъдат в четвъртък след работно време. Крайният срок за записване е 30 април. Тегленето на жребия ще бъде на следващия ден 1 май (понеделник), а самата надпревара ще стартира в същата седмица.

В този турнир няма картотеки и не е задължително даден човек да играе за отбора, в който участва за първенството. В един отбор могат да участват 12 записани човека, а минималния брой е 8 човека.

Записването става с предплащане на депозит от 30 лв. (за една среща, като последният мач от турнира не се заплаща). Всички отбори, желаещи да се запишат, нека да изпратят и заявка за участие в свободен текст на познатия ви имел: blfz_gabrovo@abv.bg.

Предаването на депозита, както и списъка, с участниците става при отговорника на БАМФ за Габрово Емил Драганов (тел.0884/906738).

Победителят в Купата на Габрово ще има възможността да участва в републиканския турнир „Лига България“ през есента на тази година.

Източник: Gabrovonews.bg