ПП ГЕРБ-Габрово организира традиционен благотворителен коледен концерт
ПП ГЕРБ-Габрово организира традиционен благотворителен коледен концерт / Дарик Габрово

 

За трета поредна година в Габрово се организира Коледен благотворителен концерт за децата със специални образователни потребности. Организатори на събитието са ПП ГЕРБ-Габрово, общинските съветници от ПП ГЕРБ и Фондация „Сиас", а също така Ресурсният център за деца със специални образователни потребности и Сдружение „Равен старт", които ще бъдат ползватели на средствата от благотворителната инициатива.

За да подпомогнат своите връстници, в концерта ще се включат децата от детските градини „Дъга", „Мики Маус" и „Младост". В програмата ще вземат участие и акробатите от „Акроарт", фолклорен ансамбъл „Сивек", танцова школа „Лиана" и индивидуални изпълнители, сред които и деца от аутистичния спектър.

Талантливите малки творци от Детската школа по приложни изкуства с преподавател Ива Пенчева също ще участват в благотворителната инициатива. Няколко часа преди концерта те ще рисуват и предлагат творбите си на габровци, а събраните средства отново ще бъдат за децата със специални образователни потребности и децата с аутизъм.

За всички малчугани, които ще помогнат на своите нуждаещи се връстници, ще има много изненади и подаръци от ПП ГЕРБ и общинските съветници от ГЕРБ.

Концертът е тази вечер от 18 часа в спортна зала "Орловец".