Мирослав Семов
Мирослав Семов / Кметът на Дряново с послание по повод първия учебен ден
Д-р Никола Антонов да бъде обявен за почетен гражданин на Дряново, а проф. д.ф.н. Донка Александрова за заслужил – тези предложения ще гласуват общинските съветници в Дряново на редовното си заседание, свикано на 30 април от 16:00 ч.  

Местните парламентаристи ще изслушат доклади за осъществените читалищни дейности в изпълнение на Годишна програма за развитие на читалищната дейност и за изразходваните от бюджета средства през 2018 г. Ще бъде гласувана и Годишна програма за развитие на читалищната дейност през тази година. 

Други по-важни точки от дневния ред на заседанието са: приемане на Общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в Община Дряново 2019-2020; издаване на запис на заповед от Община Дряново в полза на Изпълнителна агенция „Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж"“, обезпечаваща авансово плащане по сключен договор за безвъзмездна финансова помощ; издаване на запис на заповед от Община Дряново в полза на Министерство на труда и социалната политика, главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“, обезпечаваща авансово плащане по сключен договор за безвъзмездна финансова помощ.